Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο…
Η Αρχιτεκτονική, το Interior Design και η Διακόσμηση είναι το πάθος μας!

Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σε όσους ονειρεύονται κάτι διαφορετικό και διατίθενται να μας εμπιστευτούν!

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο INTERARKITEKTS ξεκίνησε το 2010, με έδρα το Μαρούσι Αττικής, από την αρχιτέκτων μηχανικό και interior designer, Ευαγγελία Παπαδημητρίου, ως συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης σχεδιασμού κτιριακών μελετών.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές της Ευαγγελίας στο Μιλάνο, το επαγγελματικό δίκτυο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα σεμινάρια marketing και επιχειρηματικότητας και η συνεχής ενημέρωση από διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη για την τεχνολογία υλικών και τις τάσεις του σύγχρονου design, αναβάθμισαν και εμπλούτισαν  τις υπηρεσίες του γραφείου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα έργα εσωτερικού χώρου ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Με τον χρόνο συντέθηκε μία δραστήρια ομάδα που διαθέτει μηχανικούς, 3D σχεδιαστή, προμηθευτές και δίκτυο συνεργείων που συνεχώς εμπλουτίζεται και λειτουργεί ενσωματώνοντας την έμπνευση και την εμπειρία στον κλάδο της αρχιτεκτονικής μελέτης, της διακόσμησης και της ανακαίνισης.

Η δραστηριότητα του γραφείου μας επεκτείνεται και σε έργα εκτός Αττικής.

Αντικείμενο του γραφείου μας είναι ο σχεδιασμός καταστημάτων, η διακόσμηση, η ανακαίνιση και η κατασκευή βιτρίνας με βάση την εταιρική ταυτότητα των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, λιανικού εμπορίου και εστίασης, συμβάλλοντας στην επιτυχή λειτουργία και στην κερδοφορία τους.

Αντικείμενο του γραφείου μας είναι επίσης, η διαρρύθμιση, η επίπλωση, η διακόσμηση και η ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων κατοικιών και διαμερισμάτων, εξυπηρετώντας τις πρακτικές ανάγκες των πελατών μας με άποψη και προσοχή στην λεπτομέρεια, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα τους.

Οι προτάσεις μας είναι οι αποκλειστικές λύσεις χώρου, ανεξαρτήτως του μεγέθους και του οικονομικού προϋπολογισμού που απαιτείται.