Ποιοί Είμαστε

Το αρχιτεκτονικό γραφείο INTERARKITEKTS ξεκίνησε το 2010, από την Αρχιτέκτων Μηχανικό και Interior Designer, Ευαγγελία Παπαδημητρίου.

H Ευαγγελία, παιδί αρχιτεκτόνων, μεγαλωμένη μέσα στα υλικά, στα χρώματα και στο γιαπί…δεν θα μπορούσε να κάτι άλλο, παρά να εξελίξει την επαγγελματική οικογενειακή κληρονομιά του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Κτιριακών Έργων.

Όμως αυτό δεν φαινόταν αρκετό!
Καθοδηγούμενη από το Πάθος για τον εσωτερικό χώρο, τον φωτισμό και την διακόσμηση, πήρε το ρίσκο να δημιουργήσει μία διαφορετική επαγγελματική ταυτότητα, συνδυάζοντας την Αρχιτεκτονική, με το Interior Design και την Επιχειρηματικότητα.

Κάτι που ακόμα και σήμερα παραμένει καινοτόμο!

Οι μεταπτυχιακές σπουδές της Ευαγγελίας και η τριετής παραμονή της στο Μιλάνο μέχρι το 2007, το επαγγελματικό δίκτυο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τα σεμινάρια marketing και επιχειρηματικότητας και η συνεχής ενημέρωση από διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη για την Τεχνολογία Υλικών και τις Τάσεις του Σύγχρονου Design, αναβάθμισαν και συνεχίζουν να εμπλουτίζουν την εξειδίκευση και την εμπειρία της.

Η Ευαγγελία, ενόσω πλάθει την δική της επαγγελματική περσόνα, μεταφέρει σε κάθε έργο Σχεδιασμού, Ανακαίνισης και Διακόσμησης Επαγγελματικού Χώρου την τεχνογνωσία και την επιχειρηματική ματιά της για να ωφελήσει την κερδοφορία των πελατών της, μέσω του design επιχειρήσεων.

Η Ευαγγελία έχει επιλεχθεί φιναλίστ σε επιχειρηματικούς διαγωνισμούς του ιδρύματος John & Mary Papajohn 2015-2016, είναι ομιλήτρια σε αφιερώματα και εθελόντριa business mentor του Venture Garden, του ALBA Βusiness School, ενώ έχει αναδείχθηκε από τα BUSINESS EXCELLENCE AWARDS 2021, ως η Best Hospitality Interior Designer στην Ελλάδα για το 2021.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα μας είναι μία δημιουργική και ολοκληρωμένη ομάδα επαγγελματιών που αναλαμβάνει έργα επαγγελματικών χώρων από την Αρχιτεκτονική Μελέτη …μέχρι την Ανακαίνιση με το κλειδί-στο-χέρι!

Αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς, Πολιτικό και Μηχανολόγο Μηχανικό, που καταθέτουν την εμπειρία και την γνώση τους σε Μελέτες και Τεχνικά Έργα στον τομέα της Κατασκευής.

Η ομάδα μας εμπλουτίζεται από Γραφίστα, Διακοσμητή, καθώς και 3d Visual artist που αναλαμβάνουν την Εταιρική Ταυτότητα και την Τοποθέτηση Προϊόντων και Κατασκευή Βιτρίνας.

Το τεχνικό τμήμα μας αποτελείται από Υπεύθυνο Εργοταξίου, καταρτισμένους Τεχνίτες και αξιόπιστους Προμηθευτές, που εξασφαλίζουν ότι τα έργα Ανακαίνισης, Φωτισμού, Επίπλωσης και Διακόσμησης Επαγγελματικών Χώρων παραδίδονται στον απαιτούμενο χρόνο με προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Architecture
Interior Design
Decoration

+30 210 610 0926
info@interarkitekts.com

    Επικοινωνήστε μαζί μας

    +30 210 610 0926
    info@interarkitekts.com